OUTDOOR COOKING GEAR

Gepubliceerd op 10 februari 2020 om 11:52

Wat is er gezelliger dan op heerlijke zomeravonden samen te barbecueën in de tuin? Tijdens deze gezellige buitenkook avonden maak je heerlijke gerechten in de buitenlucht. Een gietijzeren pan is een fijne aanvulling op je buitenkook assortiment. Je kunt een gietijzeren pannen set niet alleen gebruiken om vlees in te garen op het gasfornuis, maar je kunt deze hittebestendige pannen ook op de barbecue zetten of boven het kampvuur houden. In een handomdraai maak je de lekkerste stoofpotjes, een knapperig gebakken brood of een heerlijke steak.

 

Gietijzer is ideaal om te koken in een gloeiend heet kampvuur en de producten worden nog mooier na jaren van gebruik. Dankzij de optimale warmteverdeling kan je de mooiste broden bakken, een biefstuk grillen of heerlijke stoofschotels bereiden. Je kan dit doen in je eigen tuin met vrienden, op een camping tijdens je vakantie of terwijl je in de natuur bent. 

 

Bij Tuinchef werken wij dan ook al jaren met veel plezier met de producten van ValhalOutdoor!  En nu ook in Chef's Shop.

Valhal Outdoor wordt in heel Europa verkocht. De Valhal Outdoor dealers zijn ondernemers die uitblinken in kennis van koken en leven in de buitenlucht. Net als wij en net als jij zijn het echte outdoorliefhebbers. Toen we ons realiseerden dat we ons in deze unieke positie bevonden, zo veel outdoor enthousiastelingen bij elkaar, waren we extra gemotiveerd om nog meer geweldige outdoor cooking gear te ontwikkelen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.