De leukste verhalen over Eten & Drinken.

Van tips voor de beste en coolste BBQ & Buitenkook producten tot de gezelligste Food Evenementen!


In een handomdraai Chef van jou eigen tuin?

Keer op keer jezelf, je familie of vrienden verbazen met wij jij op de BBQ bereidt en op tafel zet. De lekkerste Recepten, De fijnste & beste Rubs & Sauzen. Maar ook de gaafste BBQ & Buitenkook producuten!🔥 Dit alles vind je nu op onze vernieuwde website : www.TuinChef.com

Lees meer »

De twee lekkerste delen vlees in één steak!

Van Nicetomeat kreeg ik de kans om met dit fantastische stuk vlees, De PORTERHOUSE T-BONE STEAK DRY-AGED CLASSIC SELECTION WEIDERUND van 750gr iets moois te maken. De twee lekkerste delen vlees in één steak! De Porterhouse is de ossenhaas en de entrecote aan het been. Een Porterhouse steak kenmerkt zich door zijn grotere ossenhaas gedeelte. Tja en dan ... door zijn stoere uitstraling heb je de wildste ideën wat er mee te doen. Maar omdat dit zo 'n prachtig mooi stuk vlees is, is alles wat je extra doet eigenlijk zonde. Het heeft van zichzelf al zoveel smaak  door het fantastische ras en het dry-agen.  Dus de keuze was snel gemaakt! Klein beetje Zout & Peper en Hot & Fast op de BBQ. That's it!

Lees meer »

Hollands Wiedenlam

Al jaren werkt Nice to Meat samen met schapenhouder Jan de Boer en familieboerderij Kroese om het meest smaakvolle lamsvlees van Nederland te ontwikkelen. Met de toewijding van Jan en expertise van meesterslager Piet van den Berg is het Wiedenlam ontstaan. Alleen schapen uit het gebied de Wieden die de raszuivere kruising van een Texelaar en Flevolander zijn mogen het Wiedenlam worden genoemd. De schapen lopen bij het hele jaar buiten en hebben een stressvrij leven.

Lees meer »

Ultieme Snack van de BBQ

Een eenvoudig recept van de barbecue. Tover een heerlijke Cote de Boeuf om in een perfecte aperitief of leuk om als hapje te serveren op een feestje. Voor een zomerse dag steek je de barbecue aan en maak je met dit gerechtje een heerlijke bite. 

Lees meer »

OUTDOOR COOKING GEAR

Wat is er gezelliger dan op heerlijke zomeravonden samen te barbecueën in de tuin? Tijdens deze gezellige buitenkook avonden maak je heerlijke gerechten in de buitenlucht. Een gietijzeren pan is een fijne aanvulling op je buitenkook assortiment. Je kunt een gietijzeren pannen set niet alleen gebruiken om vlees in te garen op het gasfornuis, maar je kunt deze hittebestendige pannen ook op de barbecue zetten of boven het kampvuur houden. In een handomdraai maak je de lekkerste stoofpotjes, een knapperig gebakken brood of een heerlijke steak.

Lees meer »